top of page

Tietosuojaseloste

 

Päivitetty viimeksi: 28.2.2024
 

1. Yleis
 

1.1 Tämä tietosuojaseloste kuvaa, miten JuhaPekkaDsgn käsittelee asiakkaiden henkilötietoja.

1.2 Rekisterinpitäjä: JuhaPekkaDsgn / Q Art Lounge Finland Oy

1.3 Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisätietoja: tietosuoja@juhapekka.com
 

2. Kerättävät tiedot ja evästeiden käyttö sivustolla
 

2.1 Keräämme asiakkaiden antamia tietoja tilauksen yhteydessä, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja maksutiedot.


2.2 Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkosivuston käyttökokemusta ja kerätäksemme tilastotietoja.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi. Ne auttavat meitä tunnistamaan sinut ja muistamaan asetuksesi, jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaisempaa palvelua.

Voit halutessasi hallita evästeasetuksiasi selaimessasi ja estää evästeiden käytön. Huomioi kuitenkin, että evästeiden poistaminen tai niiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa verkkosivustomme toiminnallisuuteen.


3. Henkilötietojen käyttötarkoitus


3.1 Henkilötietoja käytetään tilausten käsittelyyn, asiakassuhteen ylläpitoon ja markkinointitarkoituksiin.


3.2 Asiakkaalla on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö markkinointitarkoituksiin. Kiellon voi tehdä esimerkiksi sähköpostitse (moi@juhapekka.com) jossa on eritelty mitä markkinointitapoja/kanavia kielto koskee.


4. Tietojen säilytysaika


4.1 Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin ne ovat tarpeellisia käyttötarkoituksiinsa nähden tai voimassa olevan
lainsäädännön mukaisesti.


5. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle


5.1 Emme luovuta tietoja säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

 

5.2 Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolelle erityisesti tilausten maksujen suorittamisen ja toimituksen yhteydessä. Tämä voi sisältää maksujenkäsittelypalveluiden, logistiikkakumppaneiden ja muiden kolmansien osapuolten osallistumisen tilauksen suorittamiseen ja toimittamiseen.Tällaiset siirrot ovat välttämättömiä tilauksen toteuttamiseksi ja asiakkaan odotusten täyttämiseksi mahdollisimman tehokkaasti.


Henkilötietoja voidaan jakaa kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa tietyissä tilanteissa ja tarkoituksissa. Näitä ovat muun muassa:
 

  1. Hosting- ja palvelinten yhteispaikannuspalvelut, jotka tarjoavat verkkokaupan teknisen infrastruktuurin.

  2. Maksujenkäsittelypalvelut, jotka välittävät ja käsittelevät maksut turvallisesti ja tehokkaasti.

  3. Tieto- ja kyberturvapalvelut, jotka turvaavat verkkosivustomme ja asiakkaidemme tiedot.

  4. Petosten havaitsemis- ja estopalvelut, jotka uttavat suojaamaan asiakkaitamme mahdollisilta petoksilta.

  5. Verkkoanalytiikka ja markkinointipalvelut, jotka tarjoavat tietoa verkkosivustomme suorituskyvystä ja auttavat markkinoinnissamme.
     

Näiden kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa tehtävä yhteistyö varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja tuotteita.
 

Tiedot joita jaamme kolmansien osapuolten kanssa voivat sisältää (henkilö)tietoja, kuten:
 

  • nimi, osoite ja sähköpostiosoite.

  • tiedot ostetuista tai hankituista tuotteista tai palveluista.
     

Tiedonjakaminen tapahtuu ainoastaan liiketoiminnallisesti perustelluissa tilanteissa ja noudattaen aina voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.


6. Asiakkaan oikeudet


6.1 Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, korjata ja poistaa omat henkilötietonsa.


6.2 Asiakas voi milloin tahansa pyytää tietojensa käsittelyn lopettamista.


6.3 Pyyntö omien henkilötietojesi tarkistamiseksi tulee tehdä kirjallisesti JuhaPekkaDsgn:lle joko:
 

  • sähköpostitse tai

  • postitse


Kerro pyynnössäsi seuraavat asiat:
 

  • Tiedot mitkä haluat tarkistaa

  • Oma nimesi ja suomalainen henkilötunnuksesi tai syntymäaikasi (jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta).

  • Yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoite tai puhelinnumero, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä.

  • Sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi johon voimme lähetää tietosi. Toimitamme tiedot ensisijaisesti sähköpostitse.

  • Päivää ja allekirjoita pyyntösi ja toimita se JuhaPekkaDsgn:lle joko:

    skannattuna pdf-tiedostona sähköpostitse (moi@juhapekka.com) tai
    kirjeitse osoitteeseen:

    JuhaPekkaDsgn
    c/o Q Art Lounge Finland Oy
    Lönnrotinkatu 30 E 63
    00180 HELSINKI

6.4 JuhaPekkaDsgn:n täytyy varmistua henkilöllisyydestäsi, jotta tiedot toimitetaan oikealle henkilölle. Liitä tarkistuspyyntöösi kopio virallisesta ja voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksestasi.


7. Tietoturva


7.1 Huolehdimme aina asianmukaisista teknisistä ja organisatorisista toimenpiteistä suojataksemme asiakkaidemme henkilötietoja.

7.2 Asiakastiedot on tallennettu sähköisessä muodossa, pääsy tietoihin on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

7.3 Asiakastietoihin on pääsy vain henkilöillä, joilla on oikeus työnsä puolesta käsitellä asiakastietoja.


8. Muutokset tietosuojaselosteeseen


8.1 JuhaPekkaDsgn pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamatta siitä erikseen. Muutokset tulevat voimaan niiden julkaisuhetkellä verkkosivustolla.
 

Lisätietoa tietosuojakäytännöistämme saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme moi@juhapekka.com.

 

bottom of page