top of page

Yleiset sopimusehdot

 

Päivitetty viimeksi: 7.3.2024
 

1. Sopimuksen syntyminen
 

1.1 Näitä sopimusehtoja sovelletaan tuotteiden tilaamiseen JuhaPekkaDsgn verkkokaupasta.
 

1.2 Sopimus syntyy, kun teet tilauksen verkkokaupasta ja tilaus vahvistetaan JuhaPekkaDsgn toimesta.
 

2. Tuotteet ja hinnat
 

2.1 Tuotteiden kuvaukset ja hinnat on esitetty verkkosivustolla. JuhaPekkaDsgn pidättää oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta.

2.2 Huomioithan, että tuotteiden värit voivat näyttää erilaisilta verrattuna siihen, miltä ne näyttävät luonnossa. Tämä johtuu näytön värisäädöistä ja muista teknisistä tekijöistä. Lisäksi tuotteiden designiin saattaa kuulua värien rosoisuutta, pikselöintiä tai muita vastaavia piirteitä, jotka ovat osa tuotteen suunnittelua eivätkä välttämättä ole virheitä tai vikoja.
 

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman tarkkoja kuvauksia ja kuvia tuotteista, mutta emme voi taata täydellistä vastaavuutta tuotteen todellisen ulkonäön kanssa. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteen väristä tai ulkonäöstä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä.

3. Tilauksen maksaminen
 

3.1 Maksutapoina hyväksytään yleisimmät luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Amex, Discovery, JCB, Diners, ChinaUnionPay, CartesBancaires), lasku, osamaksu tai verkkopankkimaksu.

Laskun ja osamaksun tarjoaa Klarna, lue tarkemmat ehdot täältä.

Klarnan verkkopankkimaksua tukevat pankit:
 

  • OP

  • Nordea

  • S-Pankki

  • Danske Bank

  • Säästöpankki

  • POP Pankki

  • Aktia

  • Handelsbanken

  • OmaSP

  • Ålandsbanken

3.2 Maksun välittäjänä toimii PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A / Adyen N.V. / Stripe Inc. / Klarna Bank AB (publ), riippuen valitsemastasi maksutavasta.
 

3.3 JuhaPekkaDsgn ei tallenna maksutietojasi.
 

4. Tilauksen toimitus
 

4.1 Tilauksesi käsitellään, valmistetaan ja lähetetään mahdollisimman pian tilauksesi vastaanottamisen jälkeen. Normaali toimitusaika on yleensä 5-10 työpäivää mutta huomioithan, että kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta ja erityistilanteissa, kuten kampanjoissa tai loma-aikoina toimitusaika saattaa olla pidempi.

4.2 JuhaPekka Dsgn ei ole vastuussa mahdollisista viivästyksistä tai tilauksen toimituksen estymisestä, mikäli viivästys tai este johtuu force majeure -tilanteesta tai vastaavasta tilanteesta, johon JuhaPekkaDsgn:lla ei ole vaikutusvaltaa. Tällaisia tilanteita voivat olla muun muassa luonnonkatastrofit, sota, lakko, viranomaisten määräykset, kuljetuksen häiriöt tai muut vastaavat ylivoimaiset esteet, jotka vaikeuttavat tilauksen toimitusta tai tekevät sen mahdottomaksi. Verkkokauppa pyrkii tiedottamaan asiakkaille mahdollisista toimituksiin liittyvistä ongelmista ja selvittämään parhaansa mukaan vaihtoehtoisia toimitustapoja tilanteen salliessa.
 

4.3 Toimitamme tilauksia Suomeen ja EU-maihin (pois lukien EU:n veroalueeseen kuulumattomat alueet).
 

4.4 Alle 49 euron tilauksissa toimitusmaksu on Suomessa 6,95 euroa ja muihin EU-maihin 8,95 euroa. Mikäli tilauksesi arvo on yli 49 euroa, emme veloita toimitusmaksua.

4.5 Kun tilauksesi on valmistettu, pakattu ja lähetetty, lähetämme sinulle linkin mistä voit seurata lähetyksesi toimitusta.

4.6 Tilaukset toimitetaan postin tai muun sinua lähimpänä olevan kuljetusyrityksen toimipisteeseen noudettavaksi. Saat erillisen ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa.
 

4.7 Tarkista tilauksesi huolellisesti heti vastaanotettuasi sen. Mikäli havaitset vaurioita tai puutteita, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen moi@juhapekka.com. Ilmoita myös mahdollisista virheistä toimituksen yhteydessä.
 

5. Palautus ja vaihto
 

5.1 Tilaamillasi  tuotteilla on pääsääntöisesti 14 päivän palautusoikeus siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi.

 

5.2 Palautuksesta on ilmoitettava etukäteen palautuslomakkeella tai sähköpostitse: moi@juhapekka.com.

5.3 Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta.
 

5.4 Asiakas vastaa aina palautuksesta syntyvistä kuluista, ellei palautus johdu väärästä tai viallisesta tuotteesta.

JuhaPekkaDsgn ei lunasta esimerkiksi postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia tai puuttellisin postimaksuin lähetettyjä palautuksia.
 

5.5 Mikäli sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa tai tarvitset lisätietoja toimituksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme parhaamme ratkaistaksemme tilanteen mahdollisimman nopeasti ja asiakasystävällisesti.

6. Tietosuoja
 

6.1 Asiakkaiden henkilötietojoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä löydät Tietosuoja-osiosta.
 

7. Vastuunrajoitus
 

7.1 JuhaPekkaDsgn ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustoista joihin se saattaa linkittää.
 

7.2 JuhaPekkaDsgn ei vastaa tuotteiden väärinkäytöstä tai niiden aiheuttamista vahingoista.
 

8. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu
 

8.1 Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
 

8.2 Mahdolliset riidat pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse.

Mikäli neuvottelu ei johda ratkaisuun, ole yhteydessä  kuluttajaneuvontaan: https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/kuluttajaneuvonta/.

 

Mahdolliset oikeusteitse käsiteltävät riita-asiat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

bottom of page