top of page

 

Teknologia X Mielikuvitus

 

JuhaPekkaDsgn teoksissa yhdistyy toisiinsa graafinen rouheus, pohjoisen luonto, hippusen vilkas mielikuvitus ja väreillä leikkiminen. Kuvitusten suunnittelun lähtökohtana ja inspiraationa toimii pohjoisen luonnon lisäksi voimakkaasti 1950-1970 lukujen taidesuuntaukset ja muotoilu.

Värikäs kehystetty abstakti JuhaPekka maisemajuliste

We      AI

Kuvitusten suunnittelussa ja valmistuksessa hyödynnetään rohkeasti teknologiaa ja tekoälyä, jolloin aikaan saadaan kuvituksia jotka herättävät mielikuvituksen ja vievät katsojan surrealistisiin maisemiin menneisyyden ja nykyhetken välille.

Värikäs kehystetty abstakti JuhaPekka maisemajuliste

Kuvituksista löytyy myös skandinaavista minimalismia, abstraktia kauneutta höystettynä surrealistisuudella ja ripauksella menneen ajan tunnelmaa. Tavoitteena on että kuvitukset eivät ainoastaan herätä nostalgiaa menneiltä ajoilta, vaan jotka resonoivat myös nykyhetken kanssa.

Värikäs kehystetty abstakti JuhaPekka maisemajuliste

 

Verkkokauppamme valikoima tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin tyyleihin ja tiloihin. Olipa kyseessä sitten skandinaavinen sisustus, moderni ja minimalistinen koti tai rohkeasti retro-henkinen tila, löydät meiltä täydellisen teoksen täydentämään tilaasi.
 

Tutustu verkkokauppaamme ja löydä teoksia, jotka täydentävät kotiasi tai vaikka toimistoasi. Luo ympärillesi hyvää mieltä ja tunnelmaa!

bottom of page